Succesfuld aften i Abild

En succes kan ses og mærkes på mange måder

Onsdag aften havde foreningerne i Abild indbudt til Borgermøde og fællesspisning. Optimistisk var der på forhånd bestilt mad til ca. 50 personer, dette tal måtte dog rettes til 129 personer og ABILD Borgerhus blev fyldt til bristepunktet.

Først var der mad tilberedt af kokkeelever fra EUC Syd, der sammen med deres lærer tilberedte og serverede et lækkert måltid mad, vi synes det er dejligt at man kan forene det teoretiske på skolen med det praktiske ude i samfundet.

Aftenens tema var foreningerne i Abild hvad-hvordan-hvorledes. Hver forening fik 5-7 minutter til at fortælle om hvad de gik og lavede og hvad der eventuelt kunne være af tilbud til nye medlemmer. Lytte og spørgelysten var stor, jeg tror alle lærte noget nyt i aftes. De foreninger der havde valgt at fortælle var Abild Borgerforening, Abild Idrætsforening og Byfest, Abild Ringriderforening, Abild gamle skole, KFUM-Spejderne i byen samt Abild Menighedsråd, der ikke kunne være til stede, men havde lavet en lille film med tale af præsten om hvordan året gik.

Emnerne var vidt forskellige såsom: Sammenlægning af Abild Borgerforening og Abild gamle skole, problemer med at stille hold i idrætsforeningen, pasning af børn her i lockouttiden, trafiksikkerheden i byen.

Foreningerne takker alle dem der mødte op.

PFV Esben Lind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.