NYT i ABILD – opstart af madlavning for mænd!

Opstart af madlavning for mænd på Abild skole


Kurset afholdes af Freddy og Jytte Madsen og det afholdes hver måned på nær juli og august, første gang er fredag den 25. januar fra kl. 17:30 – ca. kl. 21.
Der laves mad under kyndig vejledning af Freddy og Jytte, derefter nydes de lækre retter sammen med de medbragte drikkevarer. Rengøring efter madlavning hører også med i kurset.
Det koster 150 kr. pr. person pr. gang, men man betaler pr. halvår. Beløbet dækker råvarer og husleje. Kursisterne skal selv medbringe drikkevarer.
Tilmelding sker efter først til mølle princippet og er bindende, der er plads til max 15 på holdet og man betaler for et halvår af gangen.
Hvis der er flere end 15 personer tilmeldt, får dem der ikke er plads til det første halvår, tilbudt en plads på holdet i efteråret . Hvis man bliver forhindret bedes man selv finde en afløser.
Tilmelding går gennem borgerforeningen, så kontakt venligst Sanne Klinge Rasmussen på telefon nr. 23731032 eller mail henrik.sanne@mail.dk
Mailadresse og mobiltelefon nr. bedes oplyses ved tilmelding. Vi sender efterfølgende bekræftelse ud om du er optaget og konto nr. hvor 1. halvårs betalingen på de 900 kr. skal overføres til. Beløbet skal være indbetalt senest den 20. januar.

900 kr. for 1. halvår. Tidspunkt hver gang er kl. 17:30 – ca. kl. 21

Fredag den 25. januar
Fredag den 22. februar
Fredag den 22. marts
Fredag den 19. april
Fredag den 17. maj
Fredag den 14. juni

750 kr. for 2. halvår. Tidspunkt hver gang er kl. 17:30 – ca. kl. 21

Fredag den 6. september
Fredag den 4. oktober
Fredag den 1. november
Fredag den 29. november
Fredag den 13. december

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.